Arkiv

#Tobiasregistret

”NÄR NÅGON KÄMPAR FÖR LIVET SPELAR VI ALLA I SAMMA LAG"
I somras drabbades Oliver, son till Redhawkstränaren Jesper Mattsson, av en allvarlig och ovanlig sjukdom som heter Aplastisk anemi. I korta drag innebär det att Oliver inte har någon fungerande benmärg, och han producerar inte några blodplättar. Nyligen drabbades Oliver av en hjärnblödning och fick ligga i respirator i elva dagar.

Räddningen för Oliver kan finnas i Tobiasregistret, det svenska registret för blodstamsceller, om man hittar matchande donatorer. Vi i Angel Island Army vill nu uppmana er till att gå in på www.tobiasregistret.se, läsa mer och ansöka om att bli givare. Det är enkelt, går snabbt och kan rädda liv. I dagsläget finner uppemot 30 % aldrig den givare de behöver. Tillsammans kan vi ändra på det.

Angel Island Army väljer även att starta en insamling i Olivers namn där pengarna oavkortat kommer gå till Tobiasregistret. Insamlingen pågår oktober ut och såhär gör du för att bidra: swisha valfri summa till: 123-227 75 80, märk ditt bidrag med ”Oliver”. Tillsammans kan vi rädda liv. Hjälp oss att hjälpa andra.