AIA

Angel Island Army, i folkmun även kallat AIA är Rögle BKs supporterklubb.

Benämningen Angel Island Army myntades runt 1989 av några av de mest inbitna Röglesupportrarna och har allt sedan dess varit förknippat med de som såväl på hemma- som på bortaplan har stöttat Rögle med god stämning på läktaren. AIA har vid två tillfällen utnämnts till Sveriges bästa publik, vilket är en tradition vi i allra högsta grad vill förvalta väl.

Vilka är Angel Island Army?

Angel Island Army förknippas allt som oftast med klacken på ståplats men detta är inte hela sanningen. Våra medlemmar är av alla typer, gamla som unga, från de mest inbitna på ståplats till högra sittplats och hittas runt om i hela hallen. Även många av spelarna ser det som en självklarhet att vara medlem i supporterföreningen.

Vad står Angel Island Army för?

Angel Island Army har som mål att stötta Rögle i såväl medgång som i motgång, såväl på hemmais som på bortaplan. Spelarna ska alltid känna vårt verbala stöd i ryggen oavsett om det är en match i en fullsatt hemmaborg eller vid en serielunksmatch i de småländska skogarna. Följer dessutom sittplatspubliken med i klappandet och med sitt engagemang lyfter vi tillsammans fram våra grabbar på isen till en ny nivå. Föreningens gamla motto ”Comis et Fortis” sammanfattar väl vad vi står för och vad vi strävar efter att vara, Trevliga och Röststarka!

Vad gör Angel Island Army?

Som supporterförening till Rögle BK anordnar vi bland annat bussresor till bortamatcher. För våra medlemmars och supporterpublikens talan i samtal med klubben. Vi arrangerar träffar för våra yngre förmågor - AIA Youngsters, och diverse andra aktiviteter för samtliga medlemmar. Varje år arrangerar vi bland annat en kick-off fest med livemusik, god mat och dryck.

Vad får man som medlem i Angel Island Army?

Som medlem i AIA bidrar du till att Rögle har en fantastisk atmosfär både hemma och borta. Föreningen organiserar bussresor landet över för sina medlemmar. Detta givetvis till självkostnadspris. Som medlem har du också möjlighet att utnyttja diverse medlemsförmåner och rabatter hos våra samarbetspartners. Mer om dessa hittar du på vår hemsida. Du får givetvis även ett snyggt medlemskort.

Hur blir jag medlem i Angel Island Army?

För dig som är intresserad av att bli medlem finns det ett par olika sätt att gå tillväga. Det bästa och enklaste alternativet är att köpa ditt medlemskap via vår hemsida. Du kan också besöka vårt bord i Catena Arena. Där får du mer information om oss och kan hämta ut ditt medlemskort. Bordet hittar du i klackbaren bakom ståplatsläktaren. Här på vår hemsida www.aia.nu hittar du all information om medlemskap, förmåner och bussresor som du behöver. Kostnaden för medlemskapet är 200 kronor för vuxna och 100 kronor för ungdomar. Det går även lösa ett familjemedlemskap för 2 vuxna samt ungdomar i samma familj för 400 kronor.

Har du några frågor om oss är du alltid välkommen att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Vi hoppas att se dig som Röglesupporter även som medlem i föreningen.

Angel Island Army