Arkiv

Youngster-kickoff

VI KICKAR IGÅNG SÄSONGEN MED EN GRYM INBJUDAN TILL VÅRA AIA-YOUNGSTERS...
Lördagen den 8/10 ordnar vi i AIA en kick-off speciellt för er Youngsters.Vi samlas klockan 14:45 (bowling bokad 15:00) i Ängelholms bowlinghall för att spela bowling och att äta en hamburgertallrik. Efter denna trevliga start tar vi oss vi sedan till Lindab Arena för att titta på hemmamatchen i det rafflande back to back-mötet med Karlskrona. Vi i AIA tillsammans med Rögle BK bjuder er även på varsin matchbiljett denna dag.

ANMÄLAN: Skriv ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. att du vill komma på Youngsterkickoffen.

Vi bjuder så klart er Youngstermedlemmar på bowlingen och maten. Vill du ta med en vän in i vår fantastiska gemenskap i AIA Youngsters så är detta det perfekta tillfället! Det enda kravet är att vännen i samband med kick-off-bowlingen också blir betalande Youngstermedlem. Priset för medlemskapet i AIA Youngsters är 100 kr och kan betalas på plats.

Evenemanget har plats för 24 deltagare och vi räknar med ett stort intresse, så missa inte er chans att vara med. Anmälan är lika med deltagande. Betalning sker när vi ses på kick-offen. Ta chansen att kickstarta säsongen på ett grymt sätt ihop med dina kompisar i AIA Youngsters.

Glöm ej att meddela eventuella allergier eller annat önskemål om specialkost. Detta görs vid anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vid övriga frågor hänvisar vi också till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..