Arkiv

AIA Kick-Off 2016 & AIA Fotbollscup

AIA Kick-Off 2016 & AIA Fotbollscup

Här kommer det bjudas livemusik, god mat och dryck till det mycket överkomliga priset av 100kr. Anmälan till kick-offen gör du smidigt och enkelt direkt här på hemsidan. Vi har abonnerat hela Grytor och Glas och har denna helt för oss själva från klockan 18 då vi samlas för att sedan slå oss ner vid borden och äta gott. Här bjuds på en god buffé med alla dess tillbehör. Efter detta "minglar" vi och laddar upp inför den kommande säsongen med livemusik i världsklass!

Favorit i repris! Nightmares besitter en låtarsenal som kan få vilken irländsk konstellation som helst att söka nytt medborgarskap. Lokala pågar från Ängelholms alla hörn bjuder på en fantastisk blandning av eget material och andra irländsk-inspirerade alster. Pågarna dyker upp under kvällen och kommer spela skiten ur PA-systemet på Grytor och Glas! Det är helt enkelt upplagt för en härlig kväll i gott sällskap och med go musik!


AIA-fotbollscup 2016

Klockan 13:00 tidigare under kick-off-dagen samlas vi i Nyhemshallen (bakom Brandstationen) och spelar fotboll! Det utlovas brun vuxenlemonad till deltagare och fina (och kanske några mindre fina priser?) till deltagare som sticker ut genom sina prestationer/"prestationer". Vi samlas alltså klockan 13:00 och därefter delar tävlingsledningen in deltagarna i lag och kampen om vinsten i årets AIA-fotbollscup går av stapeln. Vi spelar till cirka klockan 16:00. Det finns möjligheter till att duscha och snygga till sig innan vi alla beger oss till årets bästa kick-off!

FÖR ATT BOKA DIN KICK-OFF MÅSTE DU VARA MEDLEM I ANGEL ISLAND ARMY FÖR SÄSONGEN 2016-2017. NÄR DU LÖST DITT MEDLEMSKAP VIA HEMSIDAN LOGGAR DU IN PÅ SIDAN OCH BOKAR DIG UNDER FLIKEN BUSS.