Arkiv

Varför köpa #1932KORTET?

Igår släpptes nyheten om ett unikt seriekort på ståplats för nästa säsong. #1932kortet är exklusivt för AIA:s medlemmar och kostar 1932 kr.
 
Jannie Eklund var en av de första att skaffa det exklusiva seriekortet. Här berättar hon varför:
 
VARFÖR ÄR DU MEDLEM I ANGEL ISLAND ARMY?
Jag blev medlem i AIA dels för att kunna vara med på så många bortamatcher som möjligt men även för att stötta föreningen och vara en del av allt som händer.
 
VAD TÄNKTE DU NÄR DU FICK HÖRA OM #1932KORTET?
Jag tyckte att det var ett ypperligt tillfälle att slå till på ett seriekort då. Billigare än vanligt - och det är ju aldrig fel!
 
DU VAR PÅ HUGGET OCH KÖPTE #1932KORTET BARA NÅGON TIMME EFTER DET SLÄPPTES. VARFÖR?
Jag fick nys om #1932kortet och tänkte att det var lika bra att fixa det direkt. Inget att tveka på. Seriekort skulle jag ha i vilket fall som helst. Förstod ju att det inte var något "först till kvarn" men det kändes ändå bra att ha det fixat.
 
VAD ÄR DITT TIPS TILL DE SOM ÄNNU INTE BLIVIT MEDLEMMAR I AIA ELLER KÖPT #1932KORTET?
Mitt tips? Det är väl lika självklart att gå med i AIA som det är att ta på sig underkläder på morgonen? Man får ta del av bussresorna som arrangeras och man blir en del av en underbar familj.
 
SIST MEN INTE MINST, HUR MYCKET LÄNGTAR DU EFTER HOCKEYSÄSONGEN?
Jag vet inte hur jag ska svara på denna fråga... tror det är svårt att beskriva! Man fick ju ännu mer längtan när man var ute i ishallen och köpte kortet.
 
Och därmed tackar vi Jannie för den lilla pratstunden.
Gör som Jannie, skaffa ditt 1932-kort nu!