Arkiv

1932-kortet

Angel Island Army har i samarbete med Rögle BK för första gången någonsin tagit fram ett exklusivt ståplats-seriekort för Angel Island Armys medlemmar. Kortet kostar 1932 kronor (ordinarie pris 2250kr) och går endast att köpa på Rögles kansli. För att vara berättigad till att köpa #1932kortet måste du vara medlem i Angel Island Army för säsongen 2016-2017, du måste alltså först lösa ditt medlemskap här på vår hemsida för den nya säsongen. Vid köp av 1932-kortet måste du bekräfta att du löst medlemskap i Angel Island Army för säsongen 2016-2017. När du löst ditt medlemskap via vår hemsida får du automatiskt ett bekräftelsemail (som innehåller ett unikt bokningsnummer) från AIA som du sedan skriver ut och visar upp på kansliet.

Angel Island Armys ordförande Linus Elfberg kommenterar:
"Vi i styrelsen för Angel Island Army är oerhört stolta över att för första gången någonsin kunna erbjuda våra medlemmar ett unikt seriekort. Samarbetet med Rögle BK tar ytterligare ett steg med detta seriekort, och vi hoppas på att våra medlemmar uppskattar erbjudandet".

Det är alltså billigare att gå med i Angel Island Army och köpa detta seriekort än att inte bli medlem i AIA! Passa på och lös ditt seriekort på ståplats!

INFORMATION

Seriekort på ståplats exklusivt för Angel Island Armys medlemmar 2016-2017. Pris: 1932 kronor (Ordnarie: 2250kr).
Har du betalt ditt medlemskap kontant? Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.för ditt unika bokningsnummer.