Reseinformation

Angel Island Army anordnar bussresor till de bortamatcher då Rögle BK spelar och där intresset för resan anses vara tillräckligt stort för att vi ska kunna organisera en resa till ett självkostnadspris och inte göra några större förluster på resan. Vid utvalda tillfällen subventionerar vi priset på våra resor med hjälp av föreningens sparade medel som inkommit via till exempel medlemsavgiften samt försäljning av souvenirer, detta för att skapa ett större intresse för resorna och för att bidra med ett så bra stöd som möjligt till Rögle BK även på bortais. Detta kan vara vid större matcher, till exempel derby, eller vid matcher då intresset för resorna är något lägre men då det ändå är viktigt att Rögle får det stöd de förtjänar.

Angel Island Army ansvarar för de 150 biljetterna som bortalaget har rätt till i arenan vid SHL-matcher. Detta betyder att du endast är garanterad biljett till bortasektionen om du åker med på Angel Island Armys organiserade resor. Då vi inte organiserar någon resa går biljetter till bortasektionen att köpa via hemmalagets hemsida, eller i biljettluckan vid arenan. Vi säljer inte lösbiljetter till bortasektionen till övriga än de som åker med i våra bussar. Finns det biljetter över efter det att AIA har reserverat de som föreningen behöver för de som åker med på våra organiserade resor köps dessa i biljettluckan vid arenan.

Du som medlem och medresenär ansvarar för att upplysa dig om eventuella ändringar av till exempel avgångstider och kostnad för resan. Eventuell information om ändringar vid en resa hittar du på vår hemsida. All information om resorna hittar du på www.aia.nu.

All kontakt sker via e-postadressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Vanliga frågor

 • Var avgår bussarna från?

  • Våra bussresor utgår från två ställen. Bahnhof Bar i Ängelholm som ligger precis vid Ängelholms station samt The Tivoli i Helsingborg som ligger vid Hamntorget i Helsingborg. Vi rekommenderar att vara i god tid på plats där du väljer att hoppa på våra bussar. Då de flesta resorna är norröver utgår bussarna från Helsingborg först och åker sedan vidare till Ängelholm. Vid vissa tillfällen kör vissa bussar direkt från Helsingborg/Ängelholm till arenan utan att passera den andra upphämtningsplatsen.
 • Jag bor längs resvägen och vill åka med på er resa.

  • Bor du längs resvägen kan vi oftast hitta en lösning och hämta upp dig längs vägen. Vi kör inga extrarundor utan upphämtningsplatsen ska vara precis längs den ordinarie resvägen. För att hoppa på längs vägen kontaktar du oss i god tid via vår e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
   Var i god tid på plats vid upphämtningsstället annars riskerar du att missa bussen och bli betalningsskyldig för din resa.
 • Måste jag vara medlem för att åka med på resan?

  • Ja. För att åka med i våra bussar måste du vara medlem i Angel Island Army för den innevarande säsongen. Vi rekommenderar att ta med ditt medlemskort när du åker med på våra resor för att bevisa att du är medlem i föreningen. Medlemskapet är personligt och gäller under hela säsongen, inklusive eventuellt slutspel och kval. Medlemskapet köper du via vår hemsida eller i samband med din bussbokning. Medlemskortet går sedan att hämta vid vårt bord i Lindab Arena i supporterbaren vid samtliga hemmamatcher.
 •  Jag kör själv till Rögles bortamatch. Kan jag köpa biljetter av AIA?

  • Nej. Angel Island Army ansvarar för de biljetter som bortalagets supportrar är garanterade. Då vi inte arrangerar några resor går biljetter till bortasektionen att köpa antingen via hemmalagets hemsida eller i biljettluckan vid arenan. Då Angel Island Army arrangerar resa är dessa biljetter först och främst reserverade till de medåkande i den organiserade resan. Skulle det finnas biljetter över efter det att Angel Island Army har tagit de biljetter som behövs går resterande biljetter till bortasektionen att köpa i biljettluckan vid arenan. Angel Island Army säljer inte några biljetter till övriga än de medresande i våra bussar.
 • Jag måste avboka mig från en resa, hur gör jag?

  • För att avboka dig från en av våra bussresor mailar du oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. snarast. Avbokar du dig inte senast 24 timmar innan resans första avgångstid, oavsett orsak, alternativt inte dyker upp på resan blir du betalningsskyldig och kommer inte att få åka med på någon av våra resor tills dess att den tidigare resan även är betald. Har du redan betalt din resa via hemsidan återbetalas inte resan. Har du valt alternativet att betala din resa kontant vid påstigning får du en faktura hem i brevlådan.

Bussregler

 • För att åka med på våra bussresor måste du vara medlem i Angel Island Army. Medlemskap går att lösa vid vårt bord i Lindab Arena, via hemsidan eller vid betalning av din bussresa.

 • Medlemskort ska alltid tas med och uppvisas vid påstigning.

 • Den som inte avanmäler sin plats före sista bokningsdagen och redan har betalt sin resa återbetalas ej. Den som har anmält sig men ej betalt, och inte heller dyker upp eller kontaktar oss före sista bokningsdagen kommer inte att kunna åka med förrän tidigare utebliven betalning är betald.

 • Eventuella kostnader för extra städning eller förstörelse på resan står varje enskild person för.

 • Ta hand om ditt skräp när du lämnar bussen.
 • Den som missköter sig på våra bussar kan bli avstängd från våra bussresor på av styrelsen bestämd tid.

 • Absolut alkoholförbud för minderåriga. Brott mot denna regel innebär att du blir avstängd från vidare resor tills du fyllt 18 år.

 • Myndiga resenärer tar ansvar för sina handlingar fullt ut och eventuellt intag av alkoholhaltiga drycker får bara ske på en rimlig nivå.

 • Bussansvariga finns alltid på plats på våra bussar. Deras ord är lag. Följs inte bussansvarigas uppmaningar riskeras avstängning från våra bussresor, samt att du får gå resterande sträcka av resan.

 • Vid betalning via internet kan en mindre kortavgift tas ut, denna står angiven där du bokar din resa om så är fallet. Betalar du kontant vid påstigning kan det även förekomma en administrativavgift för detta. Detta beror på att det blir ett mycket stort extraarbete för oss i administrationen av bussresorna samt risken vid kontanthantering.

 • Betalar du med Swish måste du alltid noggrant fylla i koden du får upp när du bokat dig till en resa. Fyller du inte i denna koden, även kallad Meddelande i Swish och Bokningsnummer i din bokningsbekräftelse, får du inte pengarna tillbaka och är heller inte bokad till resan. Du får ett mail när din betalning via Swish är bekräftad. Betalningen måste ske inom 60 minuter från det att du bokat din resa.
 • Har du bokat dig till en resa där betalningsalternativet är att betala kontant på bussen och inte dyker upp, eller avanmäler dig från resan innan sista bokningsdatum får du en faktura hem på kostnaden för resan.
 • Entrébiljett ingår alltid i resans pris om inget annat står angivet.

 • När du bokar din resa måste du godkänna och efterfölja dessa regler.