Sponsra AIA

Vill du bidra till att Rögle skall få så bra stöd som möjligt? Då är sponsring av AIAs bortaresor en perfekt lösning. Genom ert bidrag kan vi rabattera resor så att fler kan följa med och göra resor som vi inte annars aldrig skulle kunna göra. Ert bidrag kommer helt enkelt att betyda att vår älskade klubb kan få ett ännu bättre stöd på bortamatcher. Om ni önskar få ert namn/företag exponerat på hemsidan inför den aktuella resan så ställer vi hemskt gärna upp på detta. Hur gör man då om man önskar bidra? Det är inte svårare än att ni kontaktar oss i styrelsen via mail på adress på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi har skapat två färdiga sponsorpaket som vi hoppas kan locka er sponsorer.

Det gröna paketet

Mot en kostnad på 5 000 kr sponsrar ni Angel Island Army under säsongen 2016-2017 och får i gengäld ett diplom och fem platser vid en och samma bussresa under säsongens gång. Dessa platser gäller inte vid derbyresor (mot Malmö Redhawks) eller rabatterade bussresor — endast resor till ordinarie pris.

Det vita paketet

Mot en kostnad på 10 000 kr sponsrar ni Angel Island Army under säsongen 2016-2017 och får i gengäld ett diplom och tio platser vid en och samma bussresa under säsongens gång. Dessa platser gäller inte vid derbyresor (mot Malmö Redhawks) eller rabatterade bussresor — endast resor till ordinarie pris.

Vårt BankGiro-nummer: 5492-8254

Du kan även Swisha oss på nummer: 123 568 35 94

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.