En exklusiv kickoff för våra Youngsters!
Lördagen den 2/12 ordnar vi i AIA en kickoff speciellt för er Youngsters. Vi samlas klockan 14:45 vid bowlinghallen i Ängelholm. Vi kommer först äta en hamburgartallrik och sedan spela bowling. Efter denna trevliga start tar vi oss vi sedan till Lindab Arena för att titta på hemmamatchen där Rögle BK möter Skellefteå. Vi i AIA tillsammans med Rögle BK bjuder er på varsin ståplatsbiljett till matchen! 

Anmäl dig idag för bara 50 kr! 
Vill du ta med en vän in i vår fantastiska gemenskap i AIA Youngsters så är detta det perfekta tillfället! Det enda kravet är att vännen i samband med kickoff-bowlingen också blir betalande Youngster-medlem. Priset för medlemskapet i AIA Youngsters är 100 kr och kan betalas på plats.

Evenemanget har plats för 40 deltagare och vi räknar med ett stort intresse, så missa inte er chans att vara med. Anmälan är bindande och om du inte kan komma måste du meddela oss senast den 28/11. Om du anmält dig och inte kommer så kommer du bli debiterad 150 kr i avgift. 

Om du behöver specialkost eller har övriga frågor kontakta gärna Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

Datum 02/12/2017 14:45
Slut 02/12/2017 20:30
Anmälda 2
Lediga platser 38
Pris 50 kr
Plats Ängelholms bowlinghall
50 kr 38

Du måste vara medlem och inloggad för att boka dig till denna resa