Säsongen är slut.

Kära medlemmar, beslutet vi alla visste skulle komma men som ingen av oss ville få har nu meddelats, säsongen är officiellt slut utan slutspel.

En säsong som ingen annan. En säsong som gick till historien, inte bara som den bästa i klubbens historia utan även som den första SHL säsongen någonsin utan ett slutspel eller kvalspel. En säsong där skadorna såg ut att förstöra men de gav istället andra spelare chansen att visa sig, och som de visade sig!

Det sägs ju att när det är som allra tuffast som de tuffaste reser sig, och jag tror ärligt att det är så. Jag tror ärligt att detta kommer göra både oss supportrar och föreningen Rögle BK mer sammansvetsade, mer stridslystna och ännu mer hungriga efter revansch. Vi får inte i all besvikelse glömma alla de framgångar som denna säsongen faktiskt gett oss!

Vi kommer nu att slicka såren och blicka framåt, vi hoppas att ni gör detsamma och att ni gör det tillsammans med oss. Vi vill tacka för allt det fantastiska ni har bidragit till denna säsongen så väl hemma som på bortaplan!

Mvh Angel Island Army