Betala ditt medlemskap med Swish

 

Såhär gör du när du ska betala med Swish

Bli medlem

För att bli medlem i Angel Island Army går du in under fliken Medlem och klickar sedan på Bli medlem och väljer ditt önskade medlemskap.
När du fyllt i dina uppgifter korrekt väljer du betalningsmetod Swish och klickar sedan på Betala.

När du klickat på Betala blir du vidarebefordrad till en ny sida. På denna sida hittar du de uppgifter du ska använda vid din betalning via Swish.
Nu kan du öppna din Swish-app och fylla i uppgifterna som dyker upp på sidan. Vårt Swish-nummer (Mottagare) är: 123 024 31 88.
Fyll sedan i beloppet du ska betala. I meddelandefältet är det mycket viktigt att du fyller i det transaktions-id/meddelande som syns på skärmen.
Fyll i detta meddelande noggrant. Detta är en unik kod och gäller bara till just denna betalning. Du kommer alltså få en annan kod nästa gång du bokar dig till någon av våra resor. Uppgifterna hittar du även i det bekräftelsemejl du får till din e-postadress om det skulle vara så att du råkar klicka ner fönstret.

Välj sedan Betala och godkänn betalningen med ditt mobila bank-id.

Du måste göra din betalning inom en timme från det att du löst ditt medlemskap, annars makuleras ditt medlemskap och eventuell betalning ses som en donation.
När du betalar med Swish måste din betalning bekräftas manuellt från oss i styrelsen, därför kan det ta en liten stund innan du har möjlighet att logga in på vår hemsida och boka dig till våra bussresor, var därför ute i god tid med att betala ditt medlemskap. Du får ett mejl när din betalning har blivit godkänd och kan därefter logga in på hemsidan.