Betala din bussresa med Swish

 

Såhär gör du när du ska betala med Swish

Boka bussresa

För att boka en bussresa och betala med Swish går du in under fliken Buss och klickar sedan på Bussresor och väljer vilken resa du vill åka med på och klickar sedan på Boka. Välj Swish som betalningsmetod i menyn. Läs igenom och godkänn våra bussresor och klicka därefter på Slutför anmälan.

När du klickat på Slutför anmälan blir du vidarebefordrad till en ny sida. På denna sida hittar du de uppgifter du ska använda vid din betalning via Swish.
Nu kan du öppna din Swish-app och fylla i uppgifterna som dyker upp på sidan. Vårt Swish-nummer (Mottagare) är: 123 227 77 39.
Fyll sedan i beloppet du ska betala. I meddelandefältet är det mycket viktigt att du fyller i det transaktions-id/meddelande som syns på skärmen.
Fyll i detta meddelande noggrant. Detta är en unik kod och gäller bara till just denna betalning. Du kommer alltså få en annan kod nästa gång du bokar dig till någon av våra resor. Uppgifterna hittar du även i det bekräftelsemejl du får till din e-postadress om det skulle vara så att du råkar klicka ner fönstret.

Välj sedan Betala och godkänn betalningen med ditt mobila bank-id.

Observera att du måste vara medlem i Angel Island Army samt vara inloggad på hemsidan för att kunna boka en resa.

Du måste göra din betalning inom en timme från det att du bokat din resa, annars makuleras din bokning och eventuell betalning ses som en donation.
När du betalar med Swish måste din betalning bekräftas manuellt från oss i styrelsen, därför kan det ta en liten stund innan du din bokning blir bekräftad, var därför ute i god tid med att boka din resa. Du får ett mejl när din betalning har blivit godkänd och därmed är du även bokad till resan.