Strandborgsbussen - slutsåld

På lördag 12/1-19 är det återigen dags för reunion på Restaurang Strandborg i Helsingör. Strandborgs portar öppnar kl. 10 så för de som önskar vara på plats vid öppning uppmanar vi till 09:30-båten från Knutpunkten.

För er som kommer från Ängelholm är förslaget 08:41-tåget för de som vill vara med från början.

Det kommer även i vanlig ordning finnas direktbuss till Lindab Arena, denna buss avgår från Tivoli, i Helsingborg. Bussen avgår 14:20, så båt från Helsingör måste tas senast 13:43!!

Bussen kostar 100 kr och den kommer även att gå i retur till Tivoli, Helsingborg efter matchen för de som önskar. Bussen avgår 15 min efter matchens slut. Det kommer inte att finnas möjlighet till upphämtning eller avlämning längs denna sträcka.

Bussen är EJ medlemsbunden och bokas och betalas här på hemsidan. Samtliga frågor gällande detta evenemang mailas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vi vill dessutom uppmana samtliga resenärer att inhandla sin matchbiljett i förväg för att minska väntetiderna när vi väl är på plats vid Lindab Arena - dessutom kan det bli som så att vi blir insläppta på baksidan av ståplats.

Information

Datum 12/01/2019 14:20
Anmälda 78
Lediga platser 0
Pris 100 kr
Plats
Tivoli, Helsingborg
Köpenhamnskajen 1
Tivoli, Helsingborg
Du kan inte längre boka denna resa
100 kr